Over ons

Wie zijn wij?

Een enthousiaste groep vrijwilligers en veel donateurs maken stichting Gefeliciflapstaartbox. Onder leiding van oprichtster Inge en het bestuur; Patricia, Monique, Bep en Bart, werken we aan ons doel:  Ieder kind een verjaardagsfeestje geven.

Onze box

Het begon allemaal met een jongetje dat vier jaar werd. Inge Hendriks (32) zamelde voedsel in voor gezinnen die in armoede leven. ,,Op een dag stonden moeder en zoon voor mijn deur. De jongen was verdrietig omdat hij zijn verjaardag niet kon vieren. Daar had zijn moeder geen geld voor. Mijn moederhart brak. Waarom is er geen initiatief dat een traktatie en een cadeautje regelt?" 

En zo verzamelde Hendriks spullen voor een schooltraktatie en een cadeautje. ,,Toen ik die doos met spullen naar het gezin bracht, trof ik een emotionele moeder en maakte ik een kind blij." Stichting Gefeliciflapstaartbox was geboren. ,,Via Juvans en Divers krijgen we namen van gezinnen die geen geld hebben voor een verjaardagsfeestje. Wij maken een box met een traktatie, een cadeautje en spullen voor een (kinder)feestje. Vorig jaar maakten we 361 boxen. Als kind vond ik mijn verjaardag een van de leukste dagen van het jaar. Dat gun ik deze kinderen ook."

Bron: BD.nl | Emma Peters

Beperking geen beperking

Het motto van onze stichting is "ieder kind verdient een verjaardagsfeestje". En daarmee bedoelen we ieder kind. Met én zonder beperking. Wij stellen de box samen die past bij het kind. In overleg met professionals, ouders en het kind geven wij iedereen een feestelijke verjaardag.

Openingstijden

Bereikbaar*:

Maandag: 10.00 tot 20.00

Dinsdag: 10.00 tot 20.00

Woensdag: 10.00 tot 20.00

Donderdag: 10.00 tot 20.00

Vrijdag: 10.00 tot 20.00

Zaterdag: 10.00 tot 12.00

Zondag: Gesloten

 

Mogelijke ophaaltijden Box:

Maandag tot en met vrijdag, op afspraak:

tussen 9.00 uur en 11.00 uur of tussen 16.00 en 18.00 uur

 

*Gesloten tussen:

23 april - 29 april

22 december - 6 januari

14 juli - 12 augustus

 


Beleidsplan

Download ons beleidsplan via onderstaande knop.

Veel gestelde vragen

Op onze FAQ pagina staan de meest gestelde vragen.

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van onze acties, nieuwsberichten en info? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief