Doneren

Samen met onze donateurs maken wij het mogelijk om ieder kind een verjaardagsfeestje te vieren. Onze donaties bestaan voornamelijk uit bijdragen, nieuw speelgoed en ingrediënten voor de box.

Wil je ook helpen? Kijk hieronder voor meer informatie.

Zakelijk

Dankzij onze ANBI status is het fiscaal aantrekkelijk ons doel te steunen. Wanneer u ons periodiek steunt voor langere tijd, is het zelfs tot 100% aftrekbaar. Neem voor meer info en de mogelijkheden contact met ons op.

 

 

Particulier

Met een kleine bijdrage kunnen wij een kind een geweldige verjaardag schenken. Doneren kan via de webshop of via een bankoverschrijving.

 

NL25 INGB 0006992300

t.n.v. Stichting Gefeliciflapstaartbox

o.v.v. Donatie

Acties

Wij zijn altijd blij met acties die georganiseerd worden t.b.v. de Gefeliciflapstaartbox. Bijvoorbeeld een sponsorloop op school. Zo hebben er ook al eens 4 toppers naar Santiago de Compostella gefietst en hebben wij de fooienpot van een maand gedoneerd gekregen.

 


Onze box is gevuld met alle ingrediënten voor een verjaardagsfeestje. Van de taart tot de traktatie voor school en van de kaarsjes tot de cadeautjes. Wij vullen de box met artikelen die we gedoneerd krijgen. Daarom kunnen merken verschillen. Het geld wordt gebruikt om missende producten aan te vullen zodat elk kind een vergelijkbare complete box ontvangt.